Werken bij ons

In kleine wijkgerichte teams ben jij één van de schakels. Jij maakt het verschil voor collega’s en cliënten. Zij vinden het fijn jou om zich heen te hebben. Want jij bent oprecht betrokken, werkt met hart en ziel, bent enthousiast en denkt actief mee in het organiseren van de juiste zorg. Wij bieden een werkomgeving waar ruimte is voor jouw professionaliteit en aandacht is voor jouw ontwikkeling.

Vacatures

Bekijk hieronder alle (vernieuwde) vacatures binnen Vitaal Thuiszorg. Klik op de desbetreffende vacature voor meer informatie.

Zzp

Vitaal Thuiszorg werkt graag samen met zzp’ers en dan het liefst met langdurige opdrachten. Onze missie is het leveren van goede en betrouwbare thuiszorg en daar horen vaste en deskundige medewerkers bij. Klik op onderstaande button voor meer informatie.

Meer informatie over zzp

Open sollicitaties

Vitaal Thuiszorg is altijd geïnteresseerd in talent en nodigt gekwalificeerde krachten uit om te solliciteren. Dit doe je door op onderstaande knop te klikken en het sollicitatie formulier in te vullen. We gaan zorgvuldig met je gegevens om en zullen je zeker benaderen wanneer er zich een mogelijkheid aandient.


Stuur open sollicitatie