Verwijzers

 • A A A
 • Vitaal thuiszorg biedt huishoudelijk zorg, persoonlijke begeleiding, persoonlijke verzorging en verpleging op basis van WMO, ZVW, WLZ, PGB en particuliere inkoop. Dit doen we in de regio Gooi en Vechtstreek en de regio Arnhem, Liemers en Achterhoek. Alle verwijzers kunnen ons benaderen voor overleg over het plaatsen van zorg en eventuele samenwerking.

  Certificaten

  We staan bekend om onze coöperatieve houding en beslissen snel. We zijn HKZ gecertificeerd, hanteren NEN7510 en maken gebruik van een ECD op basis van Nedap-Ons. Zorg transfers kunnen eventueel veilig aangeboden worden via Zorgdomein en Zorgmail.

  Samen in de wijkzorg (huisartsenpostgebied Arnhem)

  Vitaal Thuiszorg is een samenwerking met andere thuiszorgorganisaties binnen het huisartspostgebied Arnhem aangegaan om thuiszorgaanvragen sneller op te kunnen pakken. Een vaak voorkomend probleem bij de aanvraag van wijkverpleging is dat er veel organisaties moeten worden gebeld om geholpen te kunnen worden. Niet alleen vervelend voor de zorgvragers, maar het zorgt ook voor extra druk op onze organisatie en verwijzers. In het huisartsenpostgebied Arnhem en omstreken willen de organisaties voor wijkverpleging beter herkenbaar en aanspreekbaar zijn voor hun cliënten en verwijzers.
  Via de website www.samenindewijkzorg.nl kunnen cliënten en verwijzers direct verpleging en verzorging, en gespecialiseerde verpleging zoals een casemanager dementie, palliatieve, technische, wond en long verpleging aanvragen.

   

   

   

   

  Meer informatie

  Bel voor informatie over de regio Gooi en Vechtstreek naar 035-8200501 of mail naar westinfo@vitaalthuiszorg.nl. Bel voor informatie over de regio Arnhem, De Liemers en Achterhoek naar 0316-220073 of mail naar info@vitaalthuiszorg.nl.