Partners

 • A A A
 • Vitaal Thuiszorg is een ondernemende organisatie in de zorg. Juist vanuit het ondernemerschap kunnen we flexibel meebewegen in het werkveld waarbij de zorgvraag van de cliënt en de efficiënte opzet van de zorg hand in hand gaan.

  Samenwerking partners

  Wij staan altijd open voor samenwerking en innovatie en komen graag in contact met innoverende partners. Om efficiënt met onze tijd en agenda om te gaan vragen wij onze commerciële zakelijke klanten een mail te sturen naar: partner@vitaalthuiszorg.nl. Voor dringende gevallen kunt u natuurlijk bellen naar ons hoofdkantoor: 0316-220073.

  Innovatieve oplossingen

  Wij werken naar volle tevredenheid met een elektronisch cliënten dossier en hebben onze interne processen goed op orde. Wij zijn zeker geïnteresseerd in innovatieve oplossingen voor de thuiszorg specifiek en zijn dan ook benaderbaar voor concrete plannen, waarbij wat ons betreft de cliënt voorop staat en er baat bij dient te hebben.

  Voor zorgverzekeraars, zorgkantoren en gemeenten

  Voor vragen, informatie of suggesties op het gebied van kwaliteit; onze afdeling kwaliteit staat u graag te woord. Bel of stuur een email naar onze afdeling kwaliteit: 035-8200501, keuze 3 of westinfo@vitaalthuiszorg.nl. Voor vragen, informatie of suggesties betreft declaraties, facturen en financiële aangelegenheden; onze financiële administratie is bereikbaar op: 0316-220073, keuze 3 of per mail: info@vitaalthuiszorg.nl.