Nieuws

Vitaal Thuiszorg biedt kans op plek in arbeidsmarkt

 • A A A
 • Vitaal Thuiszorg is ambassadeur van Unieke Achterhoekers. Een werkwijze waar wij trots op zijn en wat aantoont hoe betrokken de organisatie is bij werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij zien en ervaren hoeveel het betekent om deel te nemen aan de maatschappij en helpen daar waar wij kunnen om een werkritme op te pakken om weer volledig onderdeel te worden van het maatschappelijk verkeer. Daarnaast zijn wij een erkende opleidingsinstelling met een actief scholingsbeleid, waarbij wij ook 50+ medewerkers opleiden tot medewerker in de zorg.

  Doelgroepen en activiteiten

  Vitaal Thuiszorg stelt zich open voor medewerkers binnen de doelgroep, waarbij extra ondersteuning geboden kan worden door Vitaal Thuiszorg. Medewerkers uit de doelgroep die al bij de organisatie werken zijn medewerkers met een WAJONG achtergrond, een uitkeringsachtergrond zoals de bijstand, een WW/WIA uitkering hebben en 55+ medewerkers. De werkzaamheden bij Vitaal Thuiszorg bestaan uit thuiszorg werkzaamheden die bij de cliënt thuis plaatsvinden.

  SROI: mensen weer aan het werk

  Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan het werk helpen. Dat is het doel van Social Return on Investment (SROI), Vitaal Thuiszorg werkt volgens bovenstaande methode en kan vanuit de praktijk melden dat de samenwerking met gemeenten, werkgeverservice punten en het UWV uitstekend verloopt. De gemiddelde SROI waarde per overeenkomst bedroeg in 2018 rond de 12%.

  Meer informatie

  Wilt u meer weten over dit onderwerp? Of heeft u aanvullende vragen over SROI? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Zij staan u graag te woord via 0316-220073  of info@vitaalthuiszorg.nl.