Nieuws

Vernieuwde vacatures: kom bij ons werken!

 • A A A
 • Wij zoeken enthousiaste medewerkers met hart voor de zorg. In kleine wijkgerichte teams ben jij één van de schakels. Jij maakt het verschil voor collega’s en cliënten. Zij vinden het fijn jou om zich heen te hebben. Want jij bent oprecht betrokken, werkt met hart en ziel, bent enthousiast en denkt actief mee in het organiseren van de juiste zorg. Wij bieden een werkomgeving waar ruimte is voor jouw professionaliteit en aandacht is voor jouw ontwikkeling.

  Onze vacatures

  Bekijk hieronder alle (vernieuwde) vacatures binnen Vitaal Thuiszorg. Klik op de desbetreffende functie voor meer informatie.

  Over ons

  Vitaal Thuiszorg gelooft in warme zorg en houdt daarom vast in het ontlasten van de waardevolle wijkteams, zodat je in de toekomt kunt blijven zorgen voor onze cliënten. Bijna alle kantoormedewerkers van Vitaal Thuiszorg (inclusief directie) komen uit de zorg en weten dan ook als geen andere wat er speelt op de werkvloer. Hierdoor schakelen we snel en voeren we geen onnodige taakverzwaringen in als het niet nodig is. Door onze gedreven zorgverleners hebben wij een klantwaardering van 8,6 die zich vertaald in een enorme groei. Groei jij mee?

  Solliciteer!

  Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact op! We staan te popelen om kennis te maken!