Nieuws

Veilig werken in de zorg staat bij ons voorop

  • A A A
  • Vind u de gezondheid van uw cliënten en uzelf ook zo belangrijk? Dan zit u bij Vitaal Thuiszorg helemaal goed! Al vanaf het begin van de coronacrisis werken wij preventief met mondmaskers en handschoenen bij alle cliënten. Met trots kunnen wij melden dat onze verzorgenden, verpleegkundigen en huishoudelijk medewerkers nog volop aan het werk zijn.

    Preventie

    Wij zorgen dat zíj kunnen uitblinken en veilig bij de cliënten langs kunnen. We helpen onze medewerkers zo goed mogelijk: we verstrekken preventief beschermingsmiddelen en geven zoveel mogelijk informatie en updates. En dat loont zich: waar andere organisaties afschalen, zetten onze mensen een stapje extra. Het ziekteverzuim is bij ons dan ook bijna nul.

    Kwaliteit

    Wij gaan dus voor continuïteit van onze kwaliteit in de thuiszorg. Samen zorgen we dat we deze coronacrisis te boven komen. Dus voor de cliënten en medewerkers. Door onze betrokkenheid en passie kunnen wij onze cliënten extra ondersteuning en zorg bieden. Dat wordt zeer gewaardeerd door onze cliënten. En daar zijn wij binnen onze thuiszorgorganisatie trots op!