Nieuws

Upload jouw idee voor meer werkplezier op IkweetRAAT.nl

 • A A A
 • Minder regels. Voldoende collega’s. Meer tijd en aandacht voor patiënt, cliënt of bewoner. Maar hoe dan? Jij weet als geen ander hoe je anders en efficiënter kan werken. Vitaal Thuiszorg steunt het initiatief van IkweetRAAT om samen de tekorten in zorg en welzijn aan te pakken.

  #IkweetRAAT
  Geef RAAT om de personeelstekorten aan te pakken. Door ideeën in te dienen die helpen om collega’s te behouden voor de zorg of hoe je anders kan werken. Bijvoorbeeld slimmer, efficiënter of door middel van vernieuwende oplossingen.

  Upload vóór 15 november jouw idee op IkweetRAAT.nl en maak kans op 10.000 euro om het idee daadwerkelijk uit te voeren. Vitaal Thuiszorg doet hier nog een schepje bovenop: voor elk idee dat wordt aangeleverd, geven wij een cadeaubon weg! Je kan je idee ook mailen naar info@IkweetRAAT.nl of per post sturen naar IkweetRAAT.nl, Leidenweg 70, 6843LD Arnhem.

  Wat gebeurt er mijn/ons idee?
  Jouw/jullie idee verschijnt op IkweetRAAT.nl/idee. Hier vind je alle ingediende ideeën overzichtelijk bij elkaar. Na 15 november volgt een stemronde, een jurybeRAAT en op 11 december gaan we tijdens een feestelijke bijeenkomst de winnaars bekendmaken.