Nieuws

Meet & Greet in de Ontdekdezorg week

 • A A A
 •  

  UPDATE: De geplande Meet & Greet op 17 maart gaat helaas niet door, in verband met de ontwikkelingen rondom het Coronavirus. Ben je benieuwd naar verhalen van onze zorgverleners en onze openstaande vacatures? Neem dan contact met ons op of bekijk de vacaturepagina.

  Week van Zorg en Welzijn meet & greet

  Van 16 t/m 21 maart 2020 vindt de Week van Zorg en Welzijn weer plaats. Dit jaar in een nieuw jasje: de Ontdekdezorg week. Hierbij openen zorg- en welzijnsorganisaties door heel Nederland hun deuren, om bezoekers een kijkje te geven in de wereld van de zorg. Uiteraard doen wij hier vanuit Vitaal Thuiszorg ook dit jaar weer aan mee! Wij zijn trots op ons vak  en delen onze passie graag met de mensen om ons heen, met als doel om hen te inspireren voor een baan in de zorg.

  Meet & Greet met Vitaal Thuiszorg

  Daarom zijn wij tijdens deze Ontdekdezorg week in Arnhem aanwezig bij de Meet & Greet. Hier kunnen zijinstromers en herintreders in de zorg zich oriënteren op hun doelen binnen het werken in de zorg. Dit gebeurt op basis van vier thema’s: ontdek, check, match en like. Onze collega’s Ingeborg van Dommelen (zorgcoördinator), Diny Jansen (medewerker planning / zorgverleenster) en Marjon Niesink (medewerker planning / zorgverleenster) staan voor je klaar om je alles te vertellen over werken in de zorg.

  Wat: Meet & Greet (Ontdekdezorg week)
  Datum: dinsdag 17 maart
  Tijd: 09:00 – 11:00 uur
  Locatie: Rijn IJssel Arnhem (Kronenburgsingel 16)
  Toegang: gratis

  Vitaal Thuiszorg in de ontdekdezorg week 2020

  Je vindt ons op dinsdag 17 maart, van 09:00 tot 11:00 uur bij Rijn IJssel in Arnhem (Kronenburgsingel 16). Zien we jou ook? Wij hebben er zin in!

  Tijdens de Ontdekdezorg week zijn wij bij meerdere activiteiten aanwezig. Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten en banenmarkten waarbij wij aanwezig zullen zijn:

  16-03       Banenmarkt Amersfoort (geannuleerd)
  16-03       Ontdekdezorg event Achterhoek (geannuleerd)
  17-03       Meet & Greet Arnhem (geannuleerd)
  20-03       Interactieve banenmarkt Westervoort