Nieuws

Kom jij het team van Vitaal Thuiszorg versterken?

 • A A A
 • Wij zoeken enthousiaste medewerkers met hart voor de zorg. Zowel in de regio’s Achterhoek & Liemers als in de regio’s Gooi & Vechtstreek zijn we op zoek naar huishoudelijke medewerkers, verzorgenden en verpleegkundigen.

  Wie zoeken wij?

  Iemand die op zoek is naar een nieuw uitdaging in de (thuis)zorg! U bent oprecht betrokken, werkt met hart en ziel, bent leergiering, enthousiast en denkt actief mee in het organiseren van de juiste zorg. Voelt u zich aangesproken?

  Onze vacatures

  Bekijk dan hieronder alle vacatures binnen Vitaal Thuiszorg. Klik op de desbetreffende functie voor meer informatie.

  Over ons

  Vitaal Thuiszorg gelooft in warme zorg en houdt daarom vast in het ontlasten van de waardevolle wijkteams, zodat u in de toekomt kunt blijven zorgen voor onze cliënten. Bijna al onze kantoormedewerkers (inclusief directie) komen uit de zorg en weten dan ook als geen andere wat er speelt op de werkvloer. Hierdoor schakelen we snel en voeren we geen onnodige taakverzwaringen in als het niet nodig is.

  Solliciteer!

  Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact op en solliciteer! We staan te popelen om kennis te maken! In het gunstigste geval kunt u direct bij ons aan de slag.