Nieuws

Ontdek de zorg tijdens de interactieve banenmarkt in Westervoort

 • A A A
 •  

  UPDATE: De geplande Meet & Greet op 17 maart gaat helaas niet door, in verband met de ontwikkelingen rondom het Coronavirus. Ben je benieuwd naar verhalen van onze zorgverleners en onze openstaande vacatures? Neem dan contact met ons op of bekijk de vacaturepagina.

  Van 16 t/m 21 maart vindt de Ontdekdezorg week plaats! Hierbij zijn wij op verschillende locaties en data aanwezig. Zo ook op 20 maart. Op die vrijdag vind je ons in Winkelcentrum de Wyborgh te Westervoort. Tijdens dit event kun je bij ons en andere aanwezigen terecht voor persoonlijke gesprekken. Bijvoorbeeld wanneer je vragen hebt over hoe het is om in de zorg te werken, of over een specifieke functie. Hierbij bieden wij informatievoorziening over waar je heen kan voor hulp, zorg en welzijn.

  Zien we jou op 20 maart in Westervoort? Je kunt tijdens deze banenmarkt vrij inlopen. Op www.werkenbijviraalthuiszorg.nl kun je alvast onze vacatures bekijken. We staan op 20 maart graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden!

  Wat: Interactieve banenmarkt
  Datum: vrijdag 20 maart
  Tijd: 18:00 – 21:30 uur
  Locatie: Winkelcentrum de Wyborgh (Westervoort)
  Toegang: gratis

  Vitaal Thuiszorg en de Ontdekdezorg week

  Tijdens de Ontdekdezorg week zijn wij bij meerdere activiteiten aanwezig. Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten en banenmarkten waarbij je ons in deze week kunt vinden:

  16-03       Banenmarkt Amersfoort (geannuleerd)
  16-03       Ontdekdezorg event Achterhoek (geannuleerd)
  17-03       Meet & Greet Arnhem (geannuleerd)
  20-03       Interactieve banenmarkt Westervoort (geannuleerd)