Nieuws

Ik weet RAAT: samen sterk voor voldoende menskracht in de zorg

  • A A A
  • IkweetRAAT.nl geeft medewerkers de kans om het verschil te maken en samen de tekorten in zorg en welzijn in Gelderland aan te pakken. De innovatieve ideeën die worden aangemeld dragen bij aan het behoud van medewerkers en het benutten van talenten. De 10 beste ideeën worden beloond met elk 10.000 euro om het idee daadwerkelijk uit te voeren.

    Duurzame inzetbaarheid medewerkers

    Het vergroten van instroom wordt al gauw gezien als dé oplossing voor de tekorten. Tegelijkertijd zijn en blijven de huidige medewerkers het belangrijkste kapitaal van ons allemaal. Structureel aandacht besteden aan de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers is dan ook een must; de huidige medewerkers zijn een constante waarde voor het waarborgen van kwalitatief hoogwaardige zorg en dienstverlening voor iedereen, nu en in de toekomst. Dat maakt de inzet op behoud een essentieel onderdeel van een integrale aanpak voor het oplossen van de tekorten.

    Vitaal Thuiszorg doet mee!

    Uiteraard doet Vitaal Thuiszorg ook mee en is het geselecteerd als één van de aanbieders om actief deel te nemen aan de campagne. Maandag 16 september is de aftrap en start van de campagne. Heb jij een innovatief idee? Of wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Zij staan je graag te woord via 0316-220073  of info@vitaalthuiszorg.nl.