Nieuws

Chantal Nijland-Van Lancker 35 jaar in dienst bij TGVS

  • A A A
  • Dit jaar is Chantal Nijland-Van Lancker maar liefst 35 jaar bij TGVS in dienst als huishoudelijk medewerker. Vanwege deze mijlpaal werd ze terecht in het zonnetje gezet.

    Dat ze het werk al zoveel jaren doet, komt naar eigen zeggen door de band met haar cliënten. Deze kent ze al heel lang en heeft daar een goede binding mee opgebouwd. Ze gaat met veel plezier naar haar werk en zou niets anders willen doen. Mede doordat ze altijd een luisterend oor heeft, zijn de cliënten erg tevreden over haar.

    Chantal is daarnaast zeer te spreken over Vitaal Thuiszorg. Ze heeft vooral contact met haar planners en kan daar altijd terecht met vragen. Op de vraag hoe zij denkt dat wij nieuwe en jonge medewerkers kunnen werven, geeft ze aan dat ze moeten ervaren hoe het is om dit betekenisvolle en dankbare werk te doen.

    We hopen dat er velen zijn die het voorbeeld van Chantal gaan volgen. Via deze weg willen we haar nogmaals bedanken voor haar passievolle inzet in al die jaren en we hopen dat er nog vele volgen.