Huishoudelijke hulp aanvragen

Huishoudelijke hulp aanvragen

Heeft u hulp nodig in huis? Bijvoorbeeld iemand die helpt bij het schoonmaken? Of iemand die ondersteunt bij het opruimen of de afwas doen? Vitaal Thuiszorg helpt u, daar waar nodig, met het huishouden. Wij zien het verlenen van goede dienstverlening als een basisvoorwaarde om zorg te mogen leveren. Daarbij verplichten we ons ertoe kwaliteit te leveren die aansluit bij de wensen van u.

Aanvraag bij gemeente

Wilt u weten hoe u deze huishoudelijke hulp regelt? De gemeente waarin u woont bepaalt of u in aanmerking komt voor huishoudelijke hulp. Vitaal thuiszorg heeft contracten met alle gemeenten in de regio’s waarin ze actief is. Neem contact op met uw gemeente of Vitaal thuiszorg om de mogelijkheden te bespreken. Wij zorgen voor een goede match tussen u en de zorgverlener en regelen de zorg zodanig dat er weinig tot geen wisselingen plaatsvinden.

Eigen bijdrage

Voor hulp vanuit de gemeente (WMO) zoals begeleiding en hulp bij het huishouden betaalt u een eigen bijdrage. Via www.hetcak.nl kunt u eenvoudig uw eigen bijdrage berekenen. Voor inwoners van de gemeenten in de Gooi en Vechtstreek is er gratis hulp van MEE bij bijvoorbeeld de aanvraag van huishoudelijke hulp.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de huishoudelijke hulp? Of juist meer informatie willen ontvangen over de aanvragen hiervan? Dat is mogelijk. Neemt u dan contact op met de medewerkers van Vitaal Thuiszorg. Zij staan graag voor u klaar voor een heldere uitleg en een passend advies.