Zorg en ondersteuning zoals u die wenst, van een persoonlijke hulpverlener.
“Professioneel en betrokken”
neem direct contact op »

Werken bij ons

Inleiding:

Vitaal Thuiszorg is een landelijke, AWBZ-erkende  en HKZ gecertificeerde thuiszorg organisatie met een breed en sluitend dienstenpakket op het gebied van wonen, zorg, behandeling en welzijn wanneer zelfzorg niet meer toereikend blijkt te zijn.

Vanuit diverse locaties binnen 4 regio’s verzorgt Vitaal Thuiszorg huishoudelijke hulp, begeleiding, verpleging en verzorging, wijkverpleging, dagbesteding, dagbehandeling, begeleid wonen, kortdurend verblijf, ondersteuning en begeleiding aan huis en in de buurt. Zij biedt zorg voor zowel jeugd, volwassenen als ouderen met somatische, psychische en gedragsproblemen. Vitaal Thuiszorg biedt zorg op maat, wat betekent dat de zelfbeschikking van de cliënt en zijn systeem richtinggevend is voor de mate van ondersteuning en de zorg. Daarbij biedt Vitaal Thuiszorg in Friesland en Groningen tevens een specialistisch aanbod voor de doelgroep met sociaalpsychologische en psychiatrische problematiek.

Vitaal Thuiszorg biedt maatwerk en staat voor professioneel en betrokken. Vitaal Thuiszorg staat voor korte lijnen, direct en persoonlijk contact, heldere en open communicatie en een snelle en adequate en praktische manier van handelen. Er kunnen diverse diensten geboden worden in één huishouden, er is desondanks één contactpersoon. De begeleider van Vitaal Thuiszorg heeft vanuit zijn taak als aanspreekpunt de regie en het overzicht op het zorgtraject. Kleine teams van zorgverleners en begeleiders werken met de cliënt en zijn netwerk in de thuissituatie, op school of werk of op een locatie in de buurt.

Samen met je collega’s geef je op verantwoorde wijze zorg aan onze cliënten thuis of in de dagbesteding en dagbehandeling. Je voert je werkzaamheden uit aan de hand van zorgplannen. Je wordt in je werkzaamheden ondersteund door de zorg coördinator die eindverantwoordelijk is voor de coördinatie en kwaliteit van zorg.

Vitaal thuiszorg is altijd geïnteresseerd in talent en nodigt gekwalificeerde krachten uit om te solliciteren. Dit doe je door op onderstaande knop te klikken en het sollicitatie formulier in te vullen. We gaan zorgvuldig met je gegevens om en zullen je zeker benaderen wanneer er zich een mogelijkheid aandient.

Kies de juiste functie en stuur je open sollicitatie in:

Hulp bij huishouden

Hulp bij huishouden – vakantiekracht

Verzorgende 3 – IG

(Ambulant) Begeleider

Verpleegkundige niveau 4

Verpleegkundige niveau 5