Zorg en ondersteuning zoals u die wenst, van een persoonlijke hulpverlener.
“Professioneel en betrokken”
neem direct contact op »

Werken bij ons

Inleiding:

Vitaal Thuiszorg is een veelzijdige zorginstelling onder meer in thuiszorgwezen. Wij verlenen veelal AWBZ en WMO gefinancierde hulp aan onze cliënten thuis. Werkend vanuit vaak urgente situaties van onze cliënten, verlenen we een veelvoud aan hulp. Soms 24 uur per etmaal. Zoals verplegende hulp, ambulante dag- en nachtzorg, overbruggingszorg, genezingszorg,terminale zorg en ondersteuning van mantelzorg.

Vitaal Thuiszorg levert zorg vanuit kleine teams. Binnen de kleine zorgteams is nauwgezet contact en afstemming met huisartsen mogelijk. Vanuit het kantoor van Vitaal Thuiszorg word je als team ondersteund door een vaste Zorgcoördinator. Vitaal Thuiszorg ondersteund je met Scholing en training, minimale registratie en goede arbeidsvoorwaarden. Met elkaar richten we ons het benutten van de mogelijkheden in de directe omgeving van de cliënt. Waarin we met elkaar de kwaliteit van het dagelijks leven van de cliënt voorop stellen.

FUNCTIE: Verzorgende IG

De functie / Waaruit bestaan je werkzaamheden:

Verzorgende IG bij Vitaal Thuiszorg. Dat betekent: zelfstandig werken in een wijk. De uit te voeren taken lopen uiteen. De hoofdtaak is het ondersteunen en verzorgen van cliënten. De meest voorkomende werkzaamheden zijn het bieden van ADL zorg. Te denken valt aan het aanreiken van medicijnen, steunkousen aan/uit, verzorgen van de maaltijd, wassen, aan- en uitkleden en ogen druppelen. Naast het bieden van de dagelijkse verzorging voer je ook enkele verpleegkundige handelingen uit. Te denken valt aan ACT zwachtelen, wondzorg. Bovendien is het bevorderen van de zelfredzaamheid van de cliënt van belang. Alle werkzaamheden en signalementen worden gerapporteerd in de zorgmap.

Wij vragen:

Je bent ondernemend, ziet en zoekt kansen. Daarnaast neem je graag verantwoordelijkheid voor je resultaten, doelgericht en effectief. Je bent een gediplomeerd verzorgende, niveau 3. (Ziekenverzorgende, verzorgende IG, verpleegkundige B of Z) Je beschikt over specifieke vakkennis op het gebied van voorkomende ziektebeelden, interventiemogelijkheden, medicijngebruik en bijwerkingen. Tevens heb je de noodzakelijke ervaringskennis van de sociale levenssfeer van ouderen en hun levensgewoonten, om op adequate wijze zelfstandig besluiten te nemen en de werkzaamheden uit te voeren.

Je beschikbaarheid:

Samen deel je de lusten en de lasten. Dat betekend dat iedereen bij Vitaal Thuiszorg ook in het weekend moet werken.

FUNCTIE: Verpleegkundige

De functie / Waaruit bestaan je werkzaamheden:

Verpleegkundige bij Vitaal Thuiszorg. Dat betekent: zelfstandig werken in een wijk. De uit te voeren taken lopen uiteen. De hoofdtaak is het ondersteunen/verzorgen/verplegen van cliënten. De meest voorkomende werkzaamheden zijn het toedienen en uitzetten van medicijnen, wondzorg, intraveneus medicijnen toedienen en ACT zwachtelen. Ook het bieden van ADL zorg maakt deel uit van de functie. Bovendien is het bevorderen van de zelfredzaamheid van de cliënt van belang. In de zorgmap worden de signalen en werkzaamheden gerapporteerd.

Wij vragen:

Je bent ondernemend, ziet en zoekt kansen. Daarnaast neem je graag verantwoordelijkheid voor je resultaten, doelgericht en effectief. Je bent een gediplomeerd verpleegkundige, niveau 4 of niveau 5 en BIG-geregistreerd. Je beschikt over specifieke vakkennis op het gebied van voorkomende ziektebeelden, interventiemogelijkheden, medicijngebruik en bijwerkingen. Tevens heb je de noodzakelijke ervaringskennis van de sociale levenssfeer van ouderen en hun levensgewoonten, om op adequate wijze zelfstandig besluiten te nemen en de werkzaamheden uit te voeren.

Je beschikbaarheid:

Samen deel je de lusten en de lasten. Dat betekend dat iedereen bij Vitaal Thuiszorg ook in het weekend moet werken.

FUNCTIE: Planner

De functie / Waaruit bestaan je werkzaamheden:

Als Planner houd je je bezig met de volgende taken en verantwoordelijkheden:

 • Je stelt roosters op voor de aan jou toegewezen gebieden, hierbij zorg je ervoor dat het budget niet overschreden wordt.
 • Je zorgt voor de update van personeels- en klantgegevens in het planningssysteem.
 • Je staat medewerkers en cliënten te woord, hebt contacten met externe instanties en andere professionals indien nodig.
 • Je zorgt voor een adequaat dossieropbouw en legt het eerste contact met de klant, waarbij service en klantvriendelijkheid een must is.

Wij vragen:

 • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt prima verbale en communicatieve vaardigheden.
 • Je bent stressbesteding, accuraat en hebt ervaring binnen een planningsfunctie in de zorg.
 • Je hebt een commerciële instelling.
 • Je hebt het vermogen om tegengestelde belangen te overbruggen.
 • Je hebt kennis van zorg en met name WMO zorg en regelgeving.
 • Je bent een voorzien een dosis humor, empathie en collegialiteit.
 • Kandidaten met kennis van Care Assist hebben de voorkeur.

Interesse? Dan zien we graag je CV en motivatie tegemoet via westinfo@vitaalthuiszorg.nl ter attentie van E. Hehuwat, regio-coördinator West. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met 035-8200525.