Zorg en ondersteuning zoals u die wenst, van een persoonlijke hulpverlener.
“Professioneel en betrokken”
neem direct contact op »

Werken bij ons

Inleiding:

Vitaal Thuiszorg is een door de overheid erkende instelling die hoogwaardige thuiszorg levert wanneer zelfzorg niet meer toereikend blijkt te zijn.

Vitaal Thuiszorg biedt maatwerk en staat voor professioneel en betrokken. De organisatie staat voor korte lijnen en persoonlijk contact. De teams streven een heldere en open communicatie na en handelen bij voorkeur snel en praktisch.

Samen met je collega’s geef je op verantwoorde wijze zorg aan onze cliënten thuis of in de dagbesteding. Je voert je werkzaamheden uit aan de hand van zorgplannen. Je wordt in je werkzaamheden ondersteund door de wijkverpleegkundige die eindverantwoordelijk is voor de coördinatie en kwaliteit van zorg.


Vacature: zorgcoördinator

Locatie Didam

We zoeken een zorgcoördinator voor 32 uur in de week. Je bent de spil tussen onze opdrachtgevers, cliënten en medewerkers. In overleg met cliënten regel je de (personele) invulling van hun zorgbehoefte (op basis van een indicatiestelling) en zie je toe op een correct beheer van de cliëntdossiers. Binnen jouw werkgebied ben je verantwoordelijkheid voor het werven van nieuwe cliënten. Je hebt een leidinggevende rol binnen het V&V team, waarbij de prioriteit ligt bij het bewaken én controleren van de kwaliteit van onze zorgdienstverlening en het planningsproces.

Je bewaakt de algemene planning van de werkzaamheden van de medewerkers binnen het V&V team. Je organiseert en faciliteert de medewerkers van Vitaal om te komen tot regelmatig werkoverleg. Je houdt functioneringsgesprekken en draagt zorg voor een evenwichtige functie- en formatieopbouw binnen de zorg. In het kader van kwaliteitsbevordering lever je een bijdrage aan de deskundigheidsbevordering. Je draagt zorg voor de raming van de benodigde financiële middelen voor de uitvoering van de zorg. Je voert frequent overleg met andere zorgverleningsorganisaties. Je kunt gevraagd worden voor deelname aan werkgroepen, commissies en extra werkzaamheden.

De kandidaat:

Wij zoeken een verpleegkundige (bij voorkeur niveau 5, BIG geregistreerd), met ruime ervaring in de thuiszorg. Je bent een harde werker, creatief en ziet uitdagingen. Je kan goed netwerken en bent in staat commercieel te denken, waarbij je mogelijkheden ziet om nieuwe zorgvragers aan ons te binden. Je hebt aantoonbare leidinggevende ervaring of capaciteit. Je beschikt over actuele kennis op het gebied van de thuiszorg en volgt actuele ontwikkelingen in het vakgebied en in de regio. Je kunt zelfstandig beslissingen nemen en bent initiatiefrijk om de operationele uitvoering van de zorg van Vitaal te continueren.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan direct!

Stuur je sollicitatie met cv naar sollicitatie@vitaalthuiszorg.nl


Open sollicitaties

Vitaal thuiszorg is altijd geïnteresseerd in talent en nodigt gekwalificeerde krachten uit om te solliciteren. Dit doe je door op onderstaande knop te klikken en het sollicitatie formulier in te vullen. We gaan zorgvuldig met je gegevens om en zullen je zeker benaderen wanneer er zich een mogelijkheid aandient.

Kies de juiste functie en stuur je open sollicitatie in:

Hulp bij huishouden

Hulp bij huishouden – vakantiekracht

Verzorgende 3 – IG

(Ambulant) Begeleider

Verpleegkundige niveau 4

Verpleegkundige niveau 5