Zorg en ondersteuning zoals u die wenst, van een persoonlijke hulpverlener.
“Professioneel en betrokken”
neem direct contact op »

Werken bij ons

Inleiding:

Vitaal Thuiszorg is een veelzijdige zorginstelling onder meer in thuiszorgwezen. Wij verlenen veelal AWBZ en WMO gefinancierde hulp aan onze cliënten thuis. Werkend vanuit vaak urgente situaties van onze cliënten, verlenen we een veelvoud aan hulp. Soms 24 uur per etmaal. Zoals verplegende hulp, ambulante dag- en nachtzorg, overbruggingszorg, genezingszorg,terminale zorg en ondersteuning van mantelzorg.

Vitaal Thuiszorg levert zorg vanuit kleine teams. Binnen de kleine zorgteams is nauwgezet contact en afstemming met huisartsen mogelijk. Vanuit het kantoor van Vitaal Thuiszorg word je als team ondersteund door een vaste Zorgcoördinator. Vitaal Thuiszorg ondersteund je met Scholing en training, minimale registratie en goede arbeidsvoorwaarden. Met elkaar richten we ons het benutten van de mogelijkheden in de directe omgeving van de cliënt. Waarin we met elkaar de kwaliteit van het dagelijks leven van de cliënt voorop stellen.

FUNCTIE: Huishoudelijke verzorgende (HVZ)

De functie / Waaruit bestaan je werkzaamheden:

Als huishoudelijk verzorgende ondersteun je cliënten bij de organisatie van hun huishouding. Je taken bestaan onder andere uit stoffen en stofzuigen, reinigen van het sanitair, zemen van de ramen en verzorging van de was. Tevens behoren het doen van de boodschappen en verzorging van de maaltijd tot je takenpakket. Je hebt aandacht voor het welzijn van de cliënt en signaleert waarnodig.

Wij vragen:

Je dient te beschikken over goede communicatieve vaardigheden. Je weet van aanpakken en kunt accuraat werken. Je bent vriendelijk en hebt aandacht voor de cliënt. Ervaring in huishoudelijke verzorging is een pré.

Je beschikbaarheid:

De werkdagen van huishoudelijke verzorging zijn van maandag tot en met vrijdag. Je bent minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar.

FUNCTIE: Helpende (verzorgende B)

De functie / Waaruit bestaan je werkzaamheden:

Helpende bij Vitaal Thuiszorg. Dat betekent: zelfstandig werken in een wijk. De uit te voeren taken lopen uiteen. De hoofdtaak is het ondersteunen/assisteren bij de verzorging van cliënten. Bij verzorgende taken kun je denken aan steunkousen aan/uit, verzorgen van de maaltijd, wassen en aan- en uitkleden. Naast verzorgende taken help je de cliënt ook door hand en spandiensten te verrichten. Bovendien is het bevorderen van de zelfredzaamheid van de cliënt van belang. In de zorgmap worden de signalen en werkzaamheden gerapporteerd.

Wij vragen:

Je bent gediplomeerd helpende, niveau 2. Je dient te beschikken over goede communicatieve vaardigheden. Tevens heb je de noodzakelijke ervaringskennis van de sociale levenssfeer van ouderen en hun levensgewoonten, om op adequate wijze zelfstandig besluiten te nemen en de werkzaamheden uit te voeren. Je weet van aanpakken en kunt accuraat werken. Je bent vriendelijk en hebt aandacht voor de cliënt. Ervaring in de zorg is een pré.

Jouw beschikbaarheid:

Samen deel je de lusten en de lasten. Dat betekend dat iedereen bij Vitaal Thuiszorg ook in het weekend moet werken.

FUNCTIE: Verzorgende IG

De functie / Waaruit bestaan je werkzaamheden:

Verzorgende IG bij Vitaal Thuiszorg. Dat betekent: zelfstandig werken in een wijk. De uit te voeren taken lopen uiteen. De hoofdtaak is het ondersteunen en verzorgen van cliënten. De meest voorkomende werkzaamheden zijn het bieden van ADL zorg. Te denken valt aan het aanreiken van medicijnen, steunkousen aan/uit, verzorgen van de maaltijd, wassen, aan- en uitkleden en ogen druppelen. Naast het bieden van de dagelijkse verzorging voer je ook enkele verpleegkundige handelingen uit. Te denken valt aan ACT zwachtelen, wondzorg. Bovendien is het bevorderen van de zelfredzaamheid van de cliënt van belang. Alle werkzaamheden en signalementen worden gerapporteerd in de zorgmap.

Wij vragen:

Je bent ondernemend, ziet en zoekt kansen. Daarnaast neem je graag verantwoordelijkheid voor je resultaten, doelgericht en effectief. Je bent een gediplomeerd verzorgende, niveau 3. (Ziekenverzorgende, verzorgende IG, verpleegkundige B of Z) Je beschikt over specifieke vakkennis op het gebied van voorkomende ziektebeelden, interventiemogelijkheden, medicijngebruik en bijwerkingen. Tevens heb je de noodzakelijke ervaringskennis van de sociale levenssfeer van ouderen en hun levensgewoonten, om op adequate wijze zelfstandig besluiten te nemen en de werkzaamheden uit te voeren.

Je beschikbaarheid:

Samen deel je de lusten en de lasten. Dat betekend dat iedereen bij Vitaal Thuiszorg ook in het weekend moet werken.

FUNCTIE: Verpleegkundige

De functie / Waaruit bestaan je werkzaamheden:

Verpleegkundige bij Vitaal Thuiszorg. Dat betekent: zelfstandig werken in een wijk. De uit te voeren taken lopen uiteen. De hoofdtaak is het ondersteunen/verzorgen/verplegen van cliënten. De meest voorkomende werkzaamheden zijn het toedienen en uitzetten van medicijnen, wondzorg, intraveneus medicijnen toedienen en ACT zwachtelen. Ook het bieden van ADL zorg maakt deel uit van de functie. Bovendien is het bevorderen van de zelfredzaamheid van de cliënt van belang. In de zorgmap worden de signalen en werkzaamheden gerapporteerd.

Wij vragen:

Je bent ondernemend, ziet en zoekt kansen. Daarnaast neem je graag verantwoordelijkheid voor je resultaten, doelgericht en effectief. Je bent een gediplomeerd verpleegkundige, niveau 4 of niveau 5 en BIG-geregistreerd. Je beschikt over specifieke vakkennis op het gebied van voorkomende ziektebeelden, interventiemogelijkheden, medicijngebruik en bijwerkingen. Tevens heb je de noodzakelijke ervaringskennis van de sociale levenssfeer van ouderen en hun levensgewoonten, om op adequate wijze zelfstandig besluiten te nemen en de werkzaamheden uit te voeren.

Je beschikbaarheid:

Samen deel je de lusten en de lasten. Dat betekend dat iedereen bij Vitaal Thuiszorg ook in het weekend moet werken.